Oct 16, 2008

for your eyes only

ဒီပုိ႔စ္ကုိ for your eyes only လုိ႔ ေခါင္းစည္းတပ္လုိက္တယ္။ သမၼတရုပ္ရွင္ရုံမွာ ဟုိတုန္းက ၾကည့္လုိက္ရတ့ဲ ဂ်ိမ္းစ္ဘြန္းကား နာမည္ပဲ။ က်ေနာ္ ၇ တန္း ၈ တန္း ေက်ာင္းသားဘ၀တုန္းကဆုိေတာ့ ေသနတ္ပစ္တ့ဲကား ရဟတ္ယာဥ္ေတြကားေတြေမာင္းၿပီး ေျပးၾကတ့ဲဇာတ္ကားေတြ ႏွစ္သက္တာေပါ့။ အိမ္မွာလာတည္းတ့ဲ နယ္က အကုိႀကီးတေယာက္က for your eyes only ကုိ သင့္အတြက္ မ်က္လုံးမ်ားသာ လုိ႔ ဘာသာျပန္တယ္။ သူက ၈ တန္းေလာက္အထိပဲ ေက်ာင္းတက္ဖူးတယ္ဆုိေပမယ့္ က်ေနာ့္ထက္ အသက္ေရာ အတန္းေရာ ႀကီးတယ္။ အိမ္မွာ လာတည္းတယ္ဆုိေတာ့ က်ေနာ့္ကုိ ရုပ္ရွင္ျပ မုန္႔၀ယ္ေကြ်း ဇာတ္ကားနာမည္ကုိ ဘာသာျပန္ေပးတာပါ။ က်ေနာ္က ဇာတ္ကားနာမည္ေတြ ဂရုမစုိက္ဘူး။ ရုပ္ရွင္ဆုိ ဖုိက္တင္ခ်တ့ဲကားျဖစ္ရင္ ျပီးေရာ၊ ၾကည့္မွာပဲ။

၁၀ တန္းေလာက္ေရာက္မွ only အသုံးကုိ သင္ရတယ္။ ဒိမတုိင္ခင္ သင္ခ့ဲဖူးတာလည္း ျဖစ္ႏုိင္တယ္။ ကုိယ္ မမွတ္မိလုိ႔ ျဖစ္မယ္။ အဲ- ၁၀ တန္း၀န္းက်င္ ေရာက္မွ အဲဒီစကားစုကုိ ဘယ္လုိဘာသာျပန္ရသလဲ သေဘာေပါက္တယ္။ မင့္မ်က္လုံးေတြအတြက္ပဲ လုိ႔ ျပန္ရင္ မွန္မယ္၊ လွ်ဳိ႔၀ွက္ ေပါ့။

ဘာသာျပန္တာ စကားလုံးဖလွယ္တာေတြ အေၾကာင္းေတာ့ ေနာက္ပုိင္း ဆက္ေျပာခ်င္ပါေသးတယ္။ တလဲြတေခ်ာ္ ျဖစ္တ့ဲအေၾကာင္း။ း) ဒီပုိ႔စ္ကုိ သင္၏မ်က္၀န္းမ်ားအတြက္သာ လုိ႔ ဘာေၾကာင့္ ေခါင္းစည္းေပးရသလဲ ဆုိေတာ့ အင္း - အေၾကာင္း ရိွတာေပါ့။ ပုံ ၃ ပုံ တင္ေပးလုိက္ပါတယ္။ ၾကည့္ပါဦး။
၀မ္တန္ဟင္းရည္ဆုိတာ အေပၚကပုံပါ။ ဖက္ထုပ္လုိ႔ ေခၚတာပဲ ရွမ္းျပည္မွာေတာ့။ ရန္ကုန္မွာရိွမရိွ မသိ။ စားလုိ႔ ေကာင္းသလား ဆုိေတာ့ အင္း - မေမးနဲ႔ဗ်ာ။ ဒီလက္ရာေတြဖန္တီးသူက နယူးေယာက္မွာ ေနတယ္။ က်ေနာ္ နယူးေယာက္ကုိ ျဖတ္သြားျဖတ္လာလုပ္မိတ့ဲအခါတုိင္း သူ႔အိမ္မွာ ၀င္ၿပီး အားေပးေနက်။ ရွမ္းေခါက္ဆဲြ၊ တရုတ္ဟင္းမ်ဳိးစုံ။ အင္း - ေရးရတာ အရသာရိွလုိက္တာ။ လြန္ခ့ဲတ့ဲ ၂ လေလာက္က သူ႔ဆီက အီးေမးလ္ထဲမွာ ပါလာတ့ဲပုံေတြကုိ ဒီပုိ႔စ္မွာ တင္ေပးလုိက္ပါၿပီ။ စာထဲ ေရးထားတာကေတာ့ နယူးေယာက္မွာ အေကာင္းဆုံး လက္ရာ ဆုိပဲ။ က်ေနာ္ ရာႏႈန္းျပည့္ အမွန္တကယ္ ေထာက္ခံပါတယ္ခင္ဗ်ား။ သူ႔မူရင္းစာက ေဟာသလုိ hi..everybody these are the best food i have ever eaten in newyork. why can i say that?? because these are prepared by myself..ha...ha
ေအာက္ကပုံေတြကေတာ့ ဘာေတြပါလိမ့္။

၀မ္တန္လုိ႔ ေခၚတ့ဲ ဖက္ထုပ္ ျပဳလုပ္ေရး အေထာက္အကူျပဳပစၥည္းေတြ ျဖစ္မယ္။
ဒါပါပဲ။ for your eyes only ဗ်ာ။



1 comment:

Lionslayer said...
This comment has been removed by the author.